Freonskip
Australian Labradoodles

Stilte na de storm…
Week 8 en verder — maart 2012

De laatste week dat we de puppy’s hier nog bij ons hadden was wederom een week vol met aanbieden van nieuwe prikkels. Buiten aan de lijn laten lopen langs auto's en door regen, even ‘oefenen’ op de trimtafel en het vachtje borstelen en nageltjes knippen, nóg meer speelruimte met oude dozen en allerlei verschillende materialen om mee te spelen, en vooral héél véél knuffelen!!!
…En toen werden de puppy’s stuk voor stuk in de loop der dagen opgehaald. Van negen puppy’s naar acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, nog een dagje twee pupjes en het huis was weer ‘leeg’…. De hekjes en werpkist weer op zolder, de bench ook, de vetbedden allemaal fris en schoon opgeborgen. Poeh, dat viel toch nog niet mee. Nuchtere Friezin had werkelijk last van heimwee naar "haar" kleintjes! Tja, we waren dus al flink gehecht aan alle puppy’s, hoe kan het ook anders.
Toch blijft de boventoon Genieten! Want wàt hebben we genoten van dit nieuwe leven, wat een bijzondere ervaring. En wat is het toch prachtig om negen nieuwe eigenaren echt heel blij te mogen maken met een allerliefst hondje.
De emoties waren daarom vlot (geef ons een weekje…) weer genormaliseerd nadat we mochten vernemen dat iedere pup het ‘goed doet’ en dat iedere eigenaar gelukkig is met het jongste gezinslid. Dáár doen we het voor!
Nu zijn wij het die reikhalzend uitkijken naar ‘updates’ van “onze” kleintjes! 😄
Die winter is voor ons omgevlógen en dan ineens is het LENTE!
Tijd voor andere, ook leuke, dingen. Het is goed.
Ergens in 2013 hopen we dit hele feest nogmaals mee te mogen maken.
Eerst mag Fay weer volledig zichzelf worden, bijtanken en gewoon lekker hond zijn!

Dit was voorlopig de laatste update.
We zullen over een poosje van alle puppy’s weer nieuwe foto’s plaatsen in hun eigen 'thuis’ omgeving. De ontwikkeling van de puppy’s tot ze ongeveer een jaar zijn kunnen we op die manier leuk volgen.

Een lieve groet van Sas & Co.

Bekijk hier de video’s van week 8: