Freonskip
Australian Labradoodles

Over Freonskip

Een “kennelnaam” of “fokker” klinkt ons erg groots in de oren… Groots zijn we namelijk niet in aantal honden. Groots willen wij wèl zijn in de manier waarop wij pups laten opgroeien tot ze oud genoeg zijn om naar hun baasje te gaan. Wij hebben één prachtige Australian Labradoodle teefje, Dieuwke, die bij ons een aantal keren een nestje mag krijgen en die wij hier dan vol liefde zullen begeleiden. Mama Fay en kater Koda zullen hierbij trouw aanwezig zijn en een rol spelen in de socialisatie van de pups.

De kracht van Freonskip ligt hem in het feit dat we “maar” één fokhondje hebben die samen met haar pups van ons de onverdeelde aandacht en zorg krijgen. Deze kleinschaligheid geeft ons de ruimte om met alle liefde op de meest zorgvuldige manier de pupjes te kunnen socialiseren. Dit doen wij vanuit een bevlogen hart en op een professionele manier met alle kennis, kunde en ervaringen die we hebben opgedaan de afgelopen jaren. Ook zijn we in het bezit van een gezond verstand en staan onze voeten stevig in de Friese grond. En last but not least, heel fijn, kunnen we ook altijd rekenen op de expertise van collega fokkers binnen Alfa-Europe en onze dierenarts.

De gedragscode van ALFA-Europe is door ons ondertekend. Door ondertekening van de gedragscode hebben we ons verplicht te fokken volgens het transparante fokreglement van ALFA-Europe. Freonskip staat tevens geregistreerd bij de IEALB waar we met gelijkgezinde fokkers van gedachten kunnen wisselen en van elkaar kunnen leren. Tevens vormt de IEALB een platform voor fokkers die hun honden bij ALFA-Europe geregistreerd hebben.

De volledige en meest recente gedragscode van ALFA-Europe is hier te lezen.

Lees verder en leer onze honden kennen:
Onze honden