Freonskip
Australian Labradoodles

Informatie over de puppy’s

Als zeer kleinschalige fokker van de originele Australian Labradoodle zijn wij erg selectief wat betreft de toekomstige pupkoper. Deze kan van ons verwachten dat wij uitgebreid met hem of haar in gesprek gaan zodat er van beide kanten duidelijkheid is wat het belang van het hondje is. Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid om te komen “knuffelen” met Dieuwke en Fay om een eventuele allergie te testen. Wij zullen alle tijd nemen om eventuele vragen te beantwoorden.

De pupkoper houden we, gedurende de hele periode van dracht en de eerste 8 weken dat de pup nog bij ons is, op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook hierna blijven we uiteraard begeleiden. Een jonge Labradoodle pup in huis is niet zomaar wat. Wij zullen, zeker het eerste jaar, de pupkoper bij de zorg voor zijn of haar pup bijstaan.

De pups zullen hun zo belangrijke eerste inprentings- en socialisatiefase doorbrengen in huis binnen ons gezin met onze jeugd, Fay en Koda. Wij zullen ze laten kennismaken met alle facetten van het leven die een hondje zou moeten meemaken om later een stabiele volwassen Labradoodle te worden. Hierbij houden we continue de gezondheid en het gedrag van de pup in de gaten. Verder zullen de pups uiteraard de vereiste controles krijgen met de daarbij behorende vaccinaties en worden ze geregeld ontwormd. Ze krijgen hierbij het Europees dierenpaspoort.

Op het moment dat ze naar hun baasje gaan zijn ze gechipt. Het nestje is geregistreerd bij ALFA-Europe en van iedere pup wordt het DNA-profiel vastgesteld en krijgen ze van het Van Haeringen Instituut een certificaat waaruit blijkt dat de pup daadwerkelijk afstamt van de ouders die op de stamboom genoemd zijn en die ook bij ALFA-Europe geregiseerd zijn.

Lees verder over onze wachtlijst:
Wachtlijst