Freonskip
Australian Labradoodles

Onze honden

Dieuwke

Freonskip’s Dierber Famke Dieuwke
Roepnaam: Dieuwke

Dieuwke is onze jongste telg en komt uit ons eigen Freonskip’s nest. Zij is geboren op 14 februari 2017, Valentijnsdag, een laatste liefdesbaby van Fay en Joey 😉. Dieuwke is werkelijk een plaatje! Ze is een klein beetje kleiner dan haar mama. Ongeveer 46 cm hoog. Ze heeft een schitterende fleecevacht met diverse schakeringen bruin, van chocolate tot parchement. Deze kleur verandert met de seizoenen mee. Haar oogjes sprankelen en zijn van een donker amberkleurig bruin.

Dieuwke is een jonge en enthousiaste hond, heel blij, heel vrolijk. Een ongelooflijke lieverd! En we zien al duidelijk prachtige therapietrekken in haar karakter: het sensitieve, aanvoelen van stemmingen en daar geweldig mooi met aandacht op reageren. En… ze is echt slim! Een aantal van de toekomstige pupjes van Dieuwke zullen hierdoor ook zeer geschikt zijn om tot hulp- of therapiehond opgeleid te worden.

Registratie nummer Dieuwke ALFA-Europe:
volgt als ze geregistreerd fokteefje wordt

Fay

Cymbrogi’s Byldmoai Famke Fay
Roepnaam: Fay

Fay is op 10 november 2009 bij Cymbrogi Labradoodles van Angela en Pako Verkoelen geboren. Zij is een dochter van Ruzdhi’s Apparition Jasmine en Rutlands Draco. Fay is een kleine medium (47 cm) en heeft een chocolate kleurige, erg gemakkelijk te onderhouden open fleece vacht.

Haar karakter is onvoorstelbaar leuk. Erg blij, lief, enthousiast, intelligent en aandachtig. Een aantal van Fay haar pupjes zijn dan ook ingezet als hulp/therapiehond. Fay is inmiddels met pensioen. Zij mag in alle aandacht en rust bij ons oud worden. We wensen dat ze nog heel veel jaren in goede gezondheid bij ons zal zijn.

De naam van Fay zullen we even uitleggen:

  • Cymbrogi is de kennelnaam waar Fay vandaan komt.
  • Byldmoai is Beeldschoon in het Fries.
  • Famke betekend Meisje in het Fries.
  • Fay is een lieve sprookjesachtige naam die de kinderen samen met ons voor haar hebben bedacht.

Registratie nummer Fay ALFA-Europe:
AES-F11002T/C

Skip

Wlochata Pasja Skippy Blue Eyes
Roepnaam: Skip

Skip is geboren in Polen bij Wlochata Pasja van Edyta Gajewska op 11 mei 2009. Hij is een zoon van Rutlands WH Golden Glamour (Goldie) en Hyland Myst Knossos. Skip komt uit de foklijn waar de Irish Soft Coated Wheaten ingefokt is. Hieraan dankt hij zijn prachtige wavy curly fleece vacht. De kleur van zijn vacht is abricot.

Hij heeft een erg zachtaardig en sensitief karakter en is toch ook enthousiast, vrolijk en soms prettig ondeugend. De ogen van deze lieve hond zijn bijzonder van kleur. Niet blauw zoals zijn naam doet vermoeden, maar meer caramel kleurig, die je doen smelten wanneer hij je aankijkt. Skip is een Standard Australian Labradoodle (62 cm). Hij is een gecastreerde reu.